ANOLYSEPT razpršilo s pumpico 500 ml

  • Šifra:ANOLYSEPT razpršilo 100 ml
  • Razpoložljivost:Na zalogi
  • 5,60€


Ste se že vprašali, na kakšen način delujejo razkužila za roke, za otroke, za hišne ljubljenčke. Raziskali smo, da je registracija za prodajo dovoljena, če vsebuje več kot 70% etanola oz, sestavino klora. Ni potrebno omenjati, suhe in razpokane roke, pojav alergij....

ANOLYSEPT JE 100 ODSTOTNO EKOLOŠKO BIORAZGRADLJIVO DEZINFEKCIJSKO SREDSTVO ABSOLUTNO EDINSTVENIH LASTNOSTI, PROIZVEDEN V KEMIČNEM REAKTORJU, PROIZVEDENEM V ZADNJI GENERACIJI PO POSEBNEM TEHNOLOŠKEM POSTOPKU, KI UPORABLJA NARAVNE LASTNOSTI VODE V KOMBINACIJI S FIZIKALNO-KEMIJSKIMI ZAKONI IN MIKROMEMBRANSKO TEHNOLOGIJO. TA TEHNOLOGIJA OMOGOČA UČINKOVITO IZDELAVO OKOLJU PRIJAZNIH VISOKO AKTIVNIH RAZTOPIN ZA PRANJE IN RAZKUŽEVANJE, POPOLNOMA BIOLOŠKO RAZGRADLJIVIH, VAREN ZA UPORABO, BREZ DODATKA ŠKODLJIVIH KEMIČNIH SPOJIN.

Ste že vedno z nami? Bolj podroben opis sestavin in delovanja,(za vse dodatne informacije pred naročilom pa vam po želji pošljemo varnostni list):

REAKTIVNI NATRIJ HIPOKLORIT VISOKE ČISTOSTI

Kaj je klorovodikova kislina?

Klorovodikova kislina, kemično znana tudi kot HOCL, je sestavni del človeškega imunskega sistema. Snov v telesu, ki nastaja v belih krvnih celicah, je odgovorna za celjenje ran in boj proti okužbam v telesu.

Človeško telo je polno mikroorganizmov ali mikrobov. Mikrobi so tako na telesu kot v telesu. Vsak človek nosi vsaj milijardo mikrobov. Patogeni so biološki mikrobi. Patogene lahko razdelimo na štiri vrste, in sicer: viruse, glive, bakterije in parazite. HOCL v zdravilu Anolysept ima zelo hiter biocidni učinek na širok spekter patogenov (mikrobov) in je zelo močan pri uporabi kot razkužilo za roke in površine, bolj stabilna različica stare antiseptične raztopine Dakin. Več študij je pokazalo, da HOCL odpravlja tudi prejšnje različice virusa, ki spadajo v skupino, ki vključuje COVID-19

 

UPORABA IN UČINKOVITOST

Za razkuževanje rok telesa in vseh površin v industrijskih obratih, javnih zgradbah,

 zdravstvenih ustanovah, gostinstvu, kmetijstvu, gojenju rastlin, sadja in zelenjave.

Za razkuževanje in obdelavo vseh vrst vode brez uporabe klora in drugih škodljivih kemikalij.

Za razkuževanje zraka in razkuževanje hrane. Prilagojeno visokim zahtevam čistoče in higiene.

Za razkuževanje bivališč živali,posod za prehrano,wc-jev….komplet PET program

Uničuje vitalne celične dele mikroorganizmov in zahvaljujoč delovanju aktivnih ionov ni pojava odpornosti.

Natrijev hipoklorit Anolysept je neprimerljivo močnejše razkužilo kot glutaraldehid ali alkohol, zato se uporablja tudi za hladno sterilizacijo kirurške opreme.

Uporablja se lahko kot tekočina, raztopina ali aerosol.

 Učinkovit je pri: Pseudomonas aeruginosa, Salmonella typhimurium, Legionella sp.,

Escherichia coli, MRSA, Klepsiella pneumoniae, Candida albicans, Clostridium difficile, Adenovirus type 5, Murine Norovirus, SARS-CoV in drugih.

IZREDNO VISOKA UČINKOVITOST ANOLYSEPTA PO NAJNOVEJŠI TEHNOLOGIJI VSEBUJE IN DAJE RAZTOPINI POSEBNE FIZIKALNO-KEMIJSKE LASTNOSTI IN V TAKO VZNEMIRJENEM STANJU LAHKO HITRO REAGIRA Z OKSIDACIJO NA VITALNE DELE VSEH ZNANIH MIKROORGANIZMOV (VKLJUČNO S SPORI) IN RAZGRADNJA RAZLIČNIH NEČISTOČ, MAŠČOB IN NEVTRALIZACIJA TEŽKIH KOVIN IN TOKSINOV V VODNIH RAZTOPINAH.

Anolysept ima zato NEOMEJENO UPORABO na vseh področjih, vključno z: medicino, veterino, prehransko industrijo, razkuževanjem pitne, bazenske,tehnološke in odpadne vode, čiščenje in sterilizacija v gospodinjstvu, sektor horeca, čiščenje vode med rejo živali na kmetijah, preprečevanje in zdravljenje različnih bolezni, higiena delavcev, oprema, vozila in objekti in vsi drugi nameni, kjer je najvišja stopnja sterilizacije in čiščenja potrebno.Predelava vode z reverzno osmozo, uporaba najčistejših surovin in spoštovanje najvišjih standardov v proizvodnji zagotavljajo kakovost naših izdelkov, učinkovitost izdelkov na osnovi natrijevega hipoklorit pa so potrdile vodilne svetovne znanstvene ustanove in laboratoriji.